Augustus: maand van de beweging

10% Korting Hill’s Canine j/d voeding

Klinisch bewezen honden te ondersteunen bij het lopen, rennen, spelen en traplopen, door pijnlijke gewrichten te verzachten en gezond kraakbeen te behouden. Een zichtbare verbetering in slechts 21 dagen.


Hoe het helpt:

Het is klinisch bewezen dat Hill’s™ Prescription Diet™ j/d™ Canine de beweeglijkheid in slechts 3 weken verbetert, dankzij het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen, EPA (een speciaal omega-3 vetzuur) en omega-3 vetzuren.

Belangrijkste voordelen

Het is klinisch bewezen dat het honden ondersteunt bij het lopen, rennen, spelen en traplopen. U merkt het verschil in 21 dagen.

Het helpt uw hond makkelijker te lopen, rennen en spelen door pijnlijke gewrichten te verzachten en het kraakbeen gezond te houden.

Het helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA (een speciaal omega-3 vetzuur uit visolie) en natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat.

10% Korting Glucosamine/ chondroïtine tabletten


Glucosamine is een natuurlijke diervriendelijke stof die de opbouw van gewrichtsvocht stimuleert en daardoor het gewricht ondersteunt en soepel houdt. Het zorgt voor smering van de gewrichten.

Door o.a. het ouder worden neemt de eigen glucosamineproductie af en kan het nodig zijn extra glucosamine te gebruiken in de vorm van een voedingssupplement.

Chondroïtine ondersteunt en versterkt de glucosamine, het ondersteunt bij afbraak van kraakbeen.

Helpt vitaal bewegen

  • Het voedt de gewrichten door de aanmaak van gewrichtvloeistof te stimuleren.
  • De gewrichtvloeistof is een bescherming voor de gewrichten.
  • Omdat de gewrichtsvloeistof de gewrichten smeert, is het essentieel voor een gezonde gewrichtsfunctie.
  • Het voorziet het kraakbeen van de benodigde voedingsstoffen, dient als stootkussen voor het gewricht en voert de afvalstoffen uit het kraakbeen af.
  • Het ondersteunt de aanmaak van gezond kraakbeen.

 

Raadpleeg onze assistente voor meer informatie en advies over de beste verzorging voor uw hond.