Oktober: Dierendag

Dierendag bij Dierenkliniek Putten

Wij, als dierenkliniek, werken iedere dag met dieren en kunnen natuurlijk niet om een feestdag zoals dierendag heen.

Dit jaar willen wij op 2 manieren aandacht geven aan Dierendag 2019.

Op vrijdag 4 oktober zal mevrouw Ingrid vd. Berg van Stichting Wereldasielen in onze kliniek aanwezig zijn, zij zal u voorlichting geven over haar “Project 18”.

Project 18 helpt een particuliere zwerfhondenopvang  in Bosnie, op een naar ons inziens, goede manier. De dieren worden opgevangen, medisch verzorgt, geneutraliseerd en gesocialiseerd. Deze dieren worden bij gemotiveerde mensen uitgezet.

Project 18 probeert op verschillende manieren geld in te zamelen voor haar project. Zo kunnen mensen een dier op afstand adopteren, worden er inzamelingsacties van oa. cartridges, telefoons, blikjes enz. gehouden en er worden t-shirts, tassen en dierenpaspoorten met opdruk verkocht.

Vrijdag 4 oktober is Ingrid van 10.00-16.00 uur aanwezig in onze kliniek.

U bent harte welkom om de stand van Project 18 in onze kliniek te bezoeken en te steunen. U kunt een t-shirt, tas of dierenpaspoort met een door u gekozen hondenras laten bedrukken voor een klein bedrag dat ten goede gaat naar de stichting.

Natuurlijk is elke vorm van donatie welkom.
Voor meer informatie over Project 18, klik hier.

Tevens organiseren wij met dierendag een leuke fotowedstrijd.

Houd onze facebook pagina op 4 oktober goed in de gaten en doe deze dag mee met deze actie voor leuke waardebonnen te besteden bij onze kliniek.