Contact

Wij staan voor u klaar

24 uur per dag te bereiken, 7 dagen in de week.
Contact
Openingstijden (alleen op afspraak)


  • Ma – Do: 8:00 – 19:30


  • Vrijdag: 8:00 – 18:00


  • Zaterdag: 10:00 – 11:00

Online afspraak maken

Herhaalrecept

 
 
 
 

Spreekuur

Inloopspreekuur

 
 
 
Het inloopspreekuur van de zaterdag is gewijzigd naar een afspraken spreekuur. De reden is dat de wachttijden soms veel te lang worden. Het spreekuur blijft bedoeld voor (spoed)zaken die niet tot na het weekend kunnen wachten. U kunt met ons bellen op zaterdag van 8.30u tot 10.00uur om met de assistente een afspraak te maken. Hiervoor moet u keuze 1 indrukken van het telefoon menu, dus voor spoedgevallen. Voor tijdig gemaakte afspraken geldt het “gewone” doordeweekse tarief. Belt u na deze tijden dan helpen wij u ook indien nodig en gewenst, maar dan gelden de weekend tarieven. Wij hopen op deze manier onze dienstverlening te verbeteren.
 

Klik hier voor: Meer informatie over het bezoekadres en de openingstijden.

Op werkdagen schakelen we om  18.00u. onze telefoon door. Van maandag tot en met donderdag zijn wij nog op de kliniek tot zeker 19.30u. Denkt u dat uw huisdier nog zorg nodig heeft, of vraagt u zich af of u met een bepaald probleem tot morgen kunt wachten dan kunt u de 1 op uw telefoon indrukken, u wordt dan direct doorgeschakeld met onze assistente. Als de assistente klaar is met de avondwerkzaamheden dan wordt u na het indrukken van de 1 op uw telefoon doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

Telefonisch spreekuur

 
 
 
 
 

Veel vragen kunnen beantwoord worden door onze balie-medewerksters.

Wilt u een dierenarts spreken, dan kunt u dagelijks (ma-vr) tussen 13.30u en 14.00u bellen tijdens het telefonisch spreekuur, u kiest keuze 4 van het hoofdmenu en u wordt direct doorgeschakeld met de dierenarts. Mocht de dierenarts in gesprek zijn, wordt u automatisch in de wachtrij geplaatst. Het telefonisch spreekuur is een gratis service van Dierenkliniek Putten.

Klachten

 
 
 

Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening en servicegerichtheid erg belangrijk. Mocht er zich toch een situatie voordoen waarin u niet tevreden bent, dan stellen we het op prijs als u uw ongenoegen kenbaar maakt. U kunt uw klacht schriftelijk melden door een bericht te sturen aan adm.dkputten@gmail.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken.