Daan Kranendonk herstellend van zijn operatie.

Na langdurige en pijnlijke nekklachten ben ik vorige week aan een nekhernia geopereerd. De klachten bestonden al lang en beperkten me flink in mijn werkzaamheden. De laatste maanden werden alle orthopedische en andere operaties toenemend en op het laatst voor 100% uitgevoerd door Suzanne Coenraats en Floor Bonestroo ( orthopedie) en de andere collega’s. Het is altijd al mijn streven geweest om misbaar te zijn en de laatste maanden bleek hoe goed dit is gelukt… De komende 6 weken gelden er strikte beperkingen voor me. Ik zal, zodra het kan, beginnen met het beantwoorden van mail en het op afstand, waar nodig is, “bemoeien” met speciale gevallen. Afhankelijk van het verloop van de revalidatie zal ik me over een aantal weken weer hopelijk pijnvrij in de kliniek melden en langzamerhand mijn werkzaamheden oppakken.

Met vriendelijke groet,
Daan Kranendonk