Hills diervoeding

Sinds januari dit jaar verkopen wij het voer van Hill’s als ons nieuwe dieet- en onderhoudsvoer.

Hill’s behoort tot het absolute topsegment van kwaliteitsvoeders.

Wij hebben goede afspraken kunnen maken om het voer voor een betaalbare prijs te kunnen aanbieden.

Hill’s is een al vele decennia bestaand merk in de USA en Europa. Het heeft een groot innovatief laboratorium, waar continu aan innovaties wordt gewerkt en er worden alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt die zorgvuldig zijn geproduceerd.

Naast dieetvoer voor allerlei aandoeningen van onder andere het maagdarmstelsel, de lever, de nieren, huid (allergieën), overgewicht en gewichtsproblemen, maakt Hill’s ook onderhoudsvoer voor uw hond en kat.

Speciaal voor verkoop voor dierenartsen is Hill’s VetEssentials ontwikkeld. De top van de topvoeders. Het voer is zeer smakelijk en zeer goed verteerbaar, waardoor er relatief weinig en niet stinkede ontlasting wordt gemaakt. Daarnaast geven de brokken een zeer goede preventie tegen tandplak en tandsteen. Voor volgroeide dieren is er voer dat overgewicht helpt te voorkomen.

Inmiddels heeft ons team proefpakketten mogen gebruiken voor onze eigen huisdieren en iedereen is zeer enthousiast en wil niet anders meer!

Wij verkopen VetEssentials met een vaste korting van 10% op de advies verkoopprijs. Maakt u gebruik van ons zorgabonnement, dan krijgt u nog eens 10% korting, waardoor u uw dier voor een zeer acceptabele prijs het beste voer kunt geven.

?????? ??????????????

Wist u dat wij GRATIS voedingsadvies verstrekken en u naast dit advies direct 3 kortingsbonnen van Hill’s Pet Nutrition ontvangt?

Vraag onze balieassistentes voor een GRATIS advies. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste voeding voor uw huisdier.
U kunt hiervoor kosteloos online een afspraak maken, door op ?? ?????? knop te drukken op onze Facebook pagina of via onderstaande link van Vetstoria.Selecteer bij type afspraak: ?????? ??????????????

Gewichtsconsult

Onze paraveterinair Mariska van Drie heeft een interne training gehad bij Hill’s over overgewicht van huisdieren met de bijbehorende begeleiding.

Heeft uw huisdier last van overgewicht en wilt u daarin advies en begeleiding? Maak dan een afspraak bij Mariska.

Dit kan bij onze balie assistente of door online een afspraak te maken. U kunt bij type afspraak de keuze Gewichts consult/controle kiezen.