Machteld Pauw

Machteld Pauw Dierenarts en HomeopaatDe eerste jaren na mijn afstuderen als dierenarts heb ik in een dierenartsenpraktijk gewerkt voor zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Dat was leuk afwisselend werken, toch heb ik na 5 jaar definitief gekozen voor gezelschapsdieren, omdat voor hen de mogelijkheden veel uitgebreider zijn.

Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, kwam ik bij de Dierenkliniek Putten terecht, dit is zo’n 15-16 jaar geleden. Uiteraard is er erg veel veranderd in die jaren, van een kleine praktijk naar een mooie, grote, moderne kliniek. Naast dat we met z’n allen een fijn team vormen, biedt de kliniek ook vele mogelijkheden voor uitgebreid onderzoek en behandeling

In de jaren negentig begon ik met de artsenopleiding voor homeopathie. Naast de reguliere diergeneeskunde, is het een verrijking om ook complementair te kunnen werken. Niet altijd biedt de reguliere diergeneeskunde een oplossing of genezing en andersom kan dat ook het geval zijn, maar verschillende aandoeningen kunnen succesvol met homeopathie behandeld worden. Sinds begin 2010 is daar ook chiropractie bijgekomen. Dit is een manuele therapie voor de behandeling van rug- en gewrichtsproblemen.

In 2014 was ik 30 jaar dierenarts en besloot ik aan het eind van het jaar te stoppen met de diensten om me alleen nog verder toe te leggen op homeopathie en chiropractie.

Misschien, dat er nog wat tijd overschiet voor mijn hobby’s, zoals paardrijden,tuinieren,bezig zijn met onze honden thuis en reizen.

Als u geïnteresseerd bent of vragen hebt over chiropractie of homeopathie, dan kunt u mij mailen (machteldpauw@kpnmail.nl)of bellen op telefoonnummer 0653 4912 68