Maandactie juni

Chippen

Is uw huisdier nog niet gechipt? Deze maand kunt u tegen actie tarief uw huisdier laten vaccineren.

Ook dit jaar in juni, zullen wij weer aandacht schenken aan het belang van het chippen en registreren van huisdieren. Juist dit jaar is dat belangrijk, want in deze tijden van de corona crisis hebben veel mensen besloten om een huisdier in huis te nemen. Wij hopen dat deze mensen goed voor hun dier zullen zorgen. Als het goed is zijn alle honden gechipt en geregistreerd op naam van de nieuwe eigenaar, want dat is verplicht. Voor katten is chippen en registeren niet verplicht, maar wel aan te raden. Dit voorkomt veel leed voor zowel huisdier als eigenaar. Met een chip en juiste registratie kan snel contact op worden genomen als uw huisdier gevonden is.

 

 

 

 

Juni chip-actie

De gehele maand kunt u uw huisdier voor gereduceerd tarief laten chippen.

Chippen van €40,= voor slechts €27,50

Is uw huisdier nog niet gechipt en heeft u een zorgabonnement? Dan kunt u uw huisdier laten chippen voor €17,50

 

VLOOIEN- en TEKEN MAANDACTIE
De gehele maand juni krijgt u 10% korting op ons vlooien- en teken assortiment

Uw huisdier lijkt soms niet zoveel last te hebben van vlooien. Toch is het belangrijk uw dier tegen vlooien te beschermen.
Vlooien kunnen ziektekiemen overbrengen naar uw dier. De vlo is o.a. tussengastheer van de wormen. Als uw huisdier een besmette vlo opeet, bijvoorbeeld tijdens het likken, dan groeien de eitjes in de darmen tot een volwassen worm.
Vlooien kunnen ook enorme jeuk veroorzaken bij uw huisdier.

Ook het gevaar op teken neemt weer meer toe. Zeker als u huisdier buiten komt is het verstandig om het hiertegen te beschermen. Teken kunnen ziekteverwekkers overbrengen, o.a. ziekte van Lyme, deze is gevaarlijk bij uw huisdier als bij uzelf.
Het is van groot belang om uw huisdier dagelijks te controleren op teken en deze te verwijderen indien ze aanwezig zijn.

Wij hebben een groot assortiment aan producten op voorraad en kunnen u advies geven, wat voor uw dier het meest geschikt is

Zorgabonnement

Bij aanschaf van een zorgabonnement in de maand juni, krijgt u van ons de 1e maand gratis.

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons.

Daarvoor ontvangt uw huisdier:

 

Klik op deze link en vindt al onze informatie betreft het zorgabonnement

Sparen voor korting

Wist u dat u automatisch 10% van het factuurbedrag wat u besteed aan voeding voor uw hond en/of kat van de merken Hill’s of Purina spaart?
Als u €25,00 heeft gespaard kunt u het tegoed inwisselen op elke factuur bij Dierenkliniek Putten.

Diegene die lid zijn van ons zorgabonnement ontvangen naast dit spaarsysteem ook nog eens direct 10% korting op factuur bij aanschaf van voeding voor de hond en/of kat van de merken Hill’s en Purina.

Op een zak van 10kg kunt u in combinatie met een zorgabonnement zomaar €15,00 besparen.

Mocht u nog vragen hebben of u wilt meer informatie neem dan contact op met 1 van onze baliemedewerksters of bel met 0341-353451