Sara Lisa van Dusseldorp

Mijn naam is Sara Lisa van Dusseldorp en ik werk sinds 2017 bij Dierenkliniek Putten. Mijn hele leven ben ik opgegroeid met veel verschillende dieren, van ratten, lievelingshond Diddel, mijn eigen katten Doerak en Jade en vele paarden. Ongeveer de eerste volzin die ik kon zeggen als kleine dreumes was ‘mama, ik wil dierendokter worden’. Het verbeteren van levens van zowel dieren, als hun baasjes, geeft me ontzettend veel energie.

Naast het leven als dierenarts maak ik graag muziek: ik speel sinds mijn zevende veel viool en altviool, ik speel piano en ik zing graag. Tijdens operaties mogen mijn collega’s dus veelvuldig mee genieten van mijn gouden keeltje.

In de kliniek liggen mijn interesses bij de dermatologie, interne geneeskunde, bloedonderzoek en het microscopisch onderzoek. Ik ben dus vaak te vinden in het lab. Daarnaast maak ik veel echo’s en opereer ik graag.

Ik houd me voornamelijk bezig met:

– interne geneeskunde / inwendige ziekten

– cytologie

– echografie

– dermatologie