Succesvolle verwijsavond Dierenkliniek Putten

 

Afgelopen woensdagavond 15 maart ontvingen wij een flink aantal collega dierenartsen uit praktijken die patiënten met grotere problemen naar ons doorsturen.
Vaak kennen wij deze verwijzers alleen van naam en geldt omgekeerd hetzelfde. Veel collega’s denken ook dat onze kliniek vooral “Daan” is, terwijl het gros van de diagnostiek en behandelingen al jaren succesvol wordt uitgevoerd door zijn jongere collega’s.

Om wederzijds kennis te maken en te laten zien onder welke omstandigheden wij werken is deze avond georganiseerd.

 

 

Er werden mooie presentaties verzorgd door onze dierenartsen Marc de Witte, Koen Esman en Floor Bonestroo over respectievelijk de TPLO-techniek bij honden met een gescheurde voorste kruisband, wortelkanaalbehandelingen bij afgebroken hoektanden en over de bekkenkanteling bij honden met heupdysplasie.

Deze lezingen werden als zeer leerzaam ervaren door de collega’s en gaf ze nog meer het vertrouwen dat hun patiënten bij ons in deskundige en ervaren handen zijn.

In groepjes van 4 werden de bezoekers rond geleid en ze waren onder de indruk van ons mooie en grote pand met alle faciliteiten.
Tijdens het napraten met een drankje en hapje bleek het vertrouwen in onze kliniek nog verder gegroeid.
We overwegen om in de toekomst ook presentaties te gaan verzorgen over ziektes, blessures en hun behandelingen voor diereigenaren.