Visites

Nu de Corona dreiging afneemt is het voor ons weer mogelijk om in speciale gevallen visites te doen. Wij willen dit echter om meerdere redenen beperken tot echt noodzakelijke gevallen, zoals bijvoorbeeld het laten inslapen van uw huisdier. Omdat onze programma’s in de kliniek erg vol zijn zullen wij de visites in overleg met u meestal aan het eind van de werkdag uitvoeren. Dat kan ook ’s avonds zijn. Helaas kan het ook voorkomen dat het niet lukt om op de door u gewenste dag een visite uit te voeren, we vragen om uw begrip en vragen u dan om naar de kliniek te komen met uw huisdier.  

Voor erg zieke dieren, die niet door u vervoert kunnen worden naar onze kliniek adviseren wij gebruik te maken van een Dierenambulance. In onze regio wordt veel gebruik gemaakt van Dierenambulance NW Veluwe T.0341-230529. In onze kliniek kunnen wij ernstig zieke dieren veel beter en sneller behandelen dan bij u thuis. Daarom heeft een bezoek aan onze kliniek in deze gevallen de voorkeur.  

Wij rijden alleen visites voor onze eigen cliënten en met een maximum afstand van 10 km vanaf onze kliniek.

We zullen altijd ons uiterste best doen om te kijken wat er mogelijk is, maar hopen ook op uw begrip als dit een keer niet mocht lukken.

Dierenkliniek Putten