Interview met…

Deze maand een kijkje bij dierenpension de Sierkamp

 1. Kunt u ons vertellen wat voor bedrijf u heeft?

We zijn een echt familiebedrijf, samen met onze zoon en dochter vangen wij honden en katten op, wanneer hun baasjes op vakantie gaan. Ook hebben wij een honden-crèche waarbij veel honden overdag lekker kunnen uitrazen met hun vriendjes.

Al vanaf 1999 zorgen we met een team van enthousiaste, vakbekwame medewerkers voor al de dieren die bij ons verblijven. Dit alles vanuit een rustige, landelijke omgeving in het buiten gebied van Nijkerk. Waarbij het sociale en natuurlijke gedrag van de dieren voorop staat.

2. Hoeveel dieren heeft u en welke rassen heeft u?

Wij hebben zelf 3 honden een duitse herder, een grote kangal en een boomertje.
Sinds kort bezitten wij ook een aantal bont gekleurde britse kortharen, waarmee we een cattery begonnen zijn.
Over enige tijd hopen we ons eerste nestje kittens te verwelkomen.
In ons dierenpension komen alle rassen voorbij: van chihuahua’s tot sint bernards en van europese kortharen tot main coons.
Alle dieren zijn bij ons van harte welkom.

3. Wat zijn de leukste momenten die u meemaakt met de dieren?

Een van de leukste momenten vinden wij altijd wanneer een baasje zijn hond op de parkeerplaats al niet meer kan houden, dit omdat de hond zo graag naar ons toe komt om te spelen en zich lekker uit te leven. De verhalen van onze klanten dat hun hond soms  met nog meer dan een kilometer bij ons vandaan al enthousiast word, omdat hij de weg hier naar toe herkend. Of wanneer de baasjes van een dagopvang gast weer eens verteld na een weekje niet geweest te zijn hoe de hond het er niet mee eens was dat hij niet een dagje mocht komen spelen.

Deze verhalen maken je werk dankbaar en als team zeer leuk. Daar mogen wij ook echt trots op zijn.

4. Waarvoor gaat u naar Dierenkliniek Putten?

Vroeger kwamen wij hier voornamelijk voor röntgenfoto’s en het keuren van onze Duitse Herders.
Inmiddels maken wij enkel nog gebruik van Dierenkliniek Putten, indien er medische zorg nodig is voor de dieren die bij ons verblijven. Met onze toekomstige britse korthaar kittens gaan we straks ook zeker langskomen in de kliniek.

5. Waarom en sinds wanneer gaat u naar Dierenkliniek Putten?

Wij komen hier sinds 1996 en zijn hier toen gekomen, omdat dierenarts Daan Kranendonk en zijn team toen al bekend stonden om hun vakkennis en moderne en zeer bekwame wijze van behandelingen.

6. Wat waardeert u in ons?

Wij waarderen de goede kwaliteit die vanuit de kliniek altijd geleverd word. Daarnaast de zeer vakkundige dierenartsen en assistentes. Ook voor de echte spoed gevallen zijn zij altijd direct en snel beschikbaar, ook ’s avonds en in de weekenden.

 

Voor meer informatie over ons Dierenpension verwijzen wij u graag door naar onze website: www.dierenpensiondesierkamp.nl.

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn dan nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen.